| Попередня тема :: Наступна тема |
| Автор |
Повідомлення |
Globetrotter Spielmacher

Вік: 91 З нами з: 26.02.07 Повідомлень: 3457 Звідки: зі Львова
|
Написане: неділя червня 24, 2007 6:49 pm Тема повідомлення: Смажені ковбаски на горі Камула |
|
|
Шляхом всенародного обговорення прийнято постанову, що найсмачніші ковбаски ті, що засмажені на горі Камула. Ми громадяни законослухняні, на відміну від ненажерливих депутатів, тому сьогодні зранку Живчик, Анатолій, nnn і я вирушили це перевірити.
Гору знайшли на тому самому місці, що і попереднього разу. Висота не змінилася - по GPSу 465м. Далі скажу коротко: ковбаски були такі смачні та масні, що не наздолужували їх насиляти на патички. Їли за двох, бо кожен взяв з розрахунку ще й на товариша, змолотили по-дорослому. Щоб науково обгрунтувати вірність постанови, вирішили поміряли рівень цукру в крові. Піддослідним кріликом погодився бути я. Результат - 7,2. Норма. Отже авторитетно рекомендуємо смажити мясні і не зовсім ковбаски на цій горі. Аура сприяє
Попередні бичі компанії залишили біля альтанки купи сміття, тому перед відходом ретельно все поприбирали і спалили на вогні.
Поїхали далі маркованою стежкою до Кам'яного Стіжка, а в кінці виїхали на скелі, трохи менші від Чатових. Цікаво, що в них багато різних печерок і вікон зроблених вітром і часом. Біля скель надибали сімейку з трьох маленьких їжачків. Один зарився в листя і не ворушився, другий постійно скручувався м'ячиком, а третьому було все цікаво - бігав і нишпорив навколо нас.нафоткавши цієї краси пів апарату, подалися додому.
В Коцурові оглянули церкву Симеона Стовпника. У Відниках пішли до джерела, змили дорожню пилюку, набрали води. Далі вже асфальтом крутили аж до Львова.
Проїхали - 76,55
Час їзди - 5год.23хв.
Всі казали, що задоволені. Я підтверджую: тиць
|
|
| Догори |
|
 |
Golem Сеньйор

Вік: 26 З нами з: 27.03.07 Повідомлень: 2228 Звідки: Львів, Дрогобич
|
Написане: понеділок червня 25, 2007 10:41 am Тема повідомлення: |
|
|
Ууууу!
Жаба задушила. Тепер валяюся в аццких агоніях пацтлаом. Ну нічо, мо в середу свій підкручу і теж кудись ан вихідні скочу.
Давайте на сайті відкриємо розділ Кухня. Але, на відміну від Веломакса, будемо там публікувати рецепти і місця смаження ковбасок. Разом з фотоматеріалом.
_________________ неСпортсмен
|
|
| Догори |
|
 |
Korguk Шальоний Матрацник

Вік: 26 З нами з: 25.03.07 Повідомлень: 1232 Звідки: Львів, Самбір
|
Написане: понеділок червня 25, 2007 10:56 am Тема повідомлення: |
|
|
| Golem написав: |
Давайте на сайті відкриємо розділ Кухня. Але, на відміну від Веломакса, будемо там публікувати рецепти і місця смаження ковбасок. Разом з фотоматеріалом. |
Я думаю то можна написати в розділі гумор.
Подивився фото, гарно... навіть їжака десь знайшли 
|
|
| Догори |
|
 |
nnn Сеньйор

Вік: 26 З нами з: 26.04.07 Повідомлень: 1407 Звідки: Львів
|
Написане: понеділок червня 25, 2007 11:02 am Тема повідомлення: |
|
|
з'їздили дійсно супер. Хоча в навколішніх селах маю купу рідні, але ніколи не підозрював, що так близько є такі чудові місця.
Ковбаски були люкс! І головне багато, аж додому лишні прийшлося везти.
|
|
| Догори |
|
 |
Живчик Старшина

Вік: 27 З нами з: 20.06.07 Повідомлень: 136 Звідки: Львів
|
Написане: понеділок червня 25, 2007 11:37 am Тема повідомлення: |
|
|
Підтримую, з'їздили кльово . І ковбасок зайвих не так вже і багато назад везли - вони смакували настільки добре, що ми втоптали майжи всі . Скелі та особливо їжаки були "фішкою програми" -- таких жвавих їжачків ще не бачив... точно їх там туристи ковбасками підгодовують (а мо і ще чимось) . Стосовно кілометражу, я особисто проїхав 98,3 км (від хати - до хати), час не відслідковував. І останнє - бути "піддослідним кроликом" Globetrotter погодився добровільно 
|
|
| Догори |
|
 |
Diak We own the road

Вік: 25 З нами з: 24.03.07 Повідомлень: 1933 Звідки: Тільку зі Львова
|
Написане: понеділок червня 25, 2007 1:23 pm Тема повідомлення: |
|
|
ех жаба поряд, а я свого розібрав, стоїть сама рама з кареткою і шатунами і вилка, зато майже зібрав коханій, скоро будуть фотки і звіт.
_________________ Shit happens...але гроші потрібно вкладати у враження...
|
|
| Догори |
|
 |
_BuR_ Сеньйор

Вік: 25 З нами з: 23.04.07 Повідомлень: 1150 Звідки: ЛЬвів
|
Написане: понеділок червня 25, 2007 3:01 pm Тема повідомлення: |
|
|
ковбаски це теж добре!
2 Globetroter а що то за портативний цукромір??
|
|
| Догори |
|
 |
Globetrotter Spielmacher

|
Написане: понеділок червня 25, 2007 3:13 pm Тема повідомлення: |
|
|
Це не цукромір, а глюкометр З глюками не має нічого спільного 
|
|
| Догори |
|
 |
Strange_R Старшина

Вік: 30 З нами з: 23.04.07 Повідомлень: 189 Звідки: хлопець з Бандерштадту
|
Написане: понеділок червня 25, 2007 4:30 pm Тема повідомлення: |
|
|
мммм... я практично відчував аромат тих ковбасок маслаючи по вщент розбитому асфальту\грунту в напрямку Нового Роздолу - Жидачева
зате яке в Журавно було смачне пиво по приїзду
фотка Йожика - супер!
|
|
| Догори |
|
 |
Korguk Шальоний Матрацник

Вік: 26 З нами з: 25.03.07 Повідомлень: 1232 Звідки: Львів, Самбір
|
Написане: вівторок червня 26, 2007 2:22 pm Тема повідомлення: |
|
|
І мій роверик на ремонті 
|
|
| Догори |
|
 |
luuda Сеньйор
|
Написане: четвер квітня 30, 2009 11:10 am Тема повідомлення: |
|
|
Можна накинути маршрут на карті. Скоро купа вихідних і треба кудись рухатися.
|
|
| Догори |
|
 |
Globetrotter Spielmacher

|
Написане: четвер квітня 30, 2009 4:58 pm Тема повідомлення: |
|
|
| luuda написав: | | Можна накинути маршрут на карті. Скоро купа вихідних і треба кудись рухатися. |
Тут маршрут закінчується Камулою, але як попадаєте в лісі на маркований шлях, то варто пройтися ним до кінця і попадете на ті скали, де ми їжачків фоткали, а далі вже вийдете на асфальт (крапка 001) за Романовим. Повернення до Львова через Романів.
|
|
| Догори |
|
 |
luuda Сеньйор
|
Написане: понеділок липня 27, 2009 11:09 am Тема повідомлення: |
|
|
Мене давно тягнуло на Камулу і вчора таки відвідали її.
Сподобало, то просто нічого не сказати :
буковий ліс, скелі, обросле мохом каміння.
Правда, ми прошлися без роверів.
На виході з села знайли ще джерело, водичка м'яка і смачна. Люди у селі привітні, доброзичливі. Показали як пройти до інформаційного щита. Далі ми йшли чітко по маркуванню і не пожалкували.
|
|
| Догори |
|
 |
Golem Сеньйор

Вік: 26 З нами з: 27.03.07 Повідомлень: 2228 Звідки: Львів, Дрогобич
|
Написане: понеділок березня 01, 2010 12:19 pm Тема повідомлення: |
|
|
Недалеко є місце стародавнього городища, місце стоянки та боїв козаків і татар, місце розташування бойового монастиря і затятих боїв ПСВ і ДСВ. Якшо наступного разу їхатимете - можете за глянути.
Фото тут
_________________ неСпортсмен
|
|
| Догори |
|
 |
|