Бескид.lviv.ua Бескид.lviv.ua
Форум шукачів пригод на свіжому повітрi

ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Озеро Синевир
Перейти до сторінки назад  1, 2

Нова тема   Відповісти    Бескид.lviv.ua -> Згадуємо
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
ivanp
Старшина

Вік: 38

ПовідомленняНаписане: четвер квітня 12, 2007 3:10 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

energyonbike написав:
Цілком реально. Це буде коло десь до 60 км.

Дякую!
Маршрут залишається в моєму списку "до відвідування" на цей сезонSmile

Korguk
Шальоний Матрацник

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: четвер квітня 12, 2007 3:15 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

energyonbike написав:

І ше тохи статистики: Smile
Час руху - 12:29
Час зупинок - 5:06
Макс. швидкість - 69.8км/год.

Дуже сподобалася оця колонка. Особливо про швидкість, можна лише позаздрити.

usama
Сеньйор

Вік: 25

ПовідомленняНаписане: четвер квітня 12, 2007 8:28 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Нарешті і я можу шось додати від себе.

Сьогодні підходили на вулиці з телеканалу місцевого-премісцевого, просили привітати когось. Я знаю, що в Стефана Ільковича нема телевізора, і тим більше канал ТБМ не транслюється в Слободі, захотілось привітати саме його.

Приказка "хто скорше їздить, той довше відпочиває" починає змушувати задумуватись про регулярність таких поїздок, як і про фізичну підготовку. Rolling Eyes Їздити, звичайно, цікаво, але цікавіше їздити в компанії, а не самому, в далекому кінці колони з трьох осіб
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
energyonbike
weekend warrior

Вік: 26

ПовідомленняНаписане: четвер квітня 12, 2007 8:58 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Не такий той кінець і далекий був, я тіки встигав контакти відшпилити як мене глобальний доганяв Cool Laughing Cool Very Happy і навіть не встигав віддихатися нормально як Усамич тут як тут: "Ну шо? Скільки ше там до Стрия!?"
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
Globetrotter
Spielmacher

Вік: 91

ПовідомленняНаписане: четвер квітня 12, 2007 9:39 pm    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

А може дійсно потрібно переглянути стиль нашої їзди, хоча я, коли залишався в хвості після фіксації фотомиті зовсім не вважав себе покинутим. Ось вже чиясь спина видніється, а от вже його заднє колесо, а тепер нехай він подихає мені в спину ... Так і пересувалися човником. Зрештою, тому, хто на чолі пелетону завжди важче. Треба тільки вчасно сісти йому на колесо Cool
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника
matvs
Старшина

Вік: 32

ПовідомленняНаписане: понеділок квітня 23, 2007 11:35 am    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

energyonbike,
де можна подивитись в неті таку трьохмірну мапу?

Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Бескид.lviv.ua -> Згадуємо Ваш часовий пояс: GMT + 3 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Український  спортивний туризм, м.Тернопіль Веломандрівки http://www.fotoklumba.lviv.ua Lviv eXtreme club - екстремальний портал львівських парашутистів і не тільки Інтернет-магазин спорядження для туризму та активного відпочинку з доставкою по Україні

©2009 Спільнота Бескид.lviv.ua